Επίσκεψη της Γ΄1 Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας στο ΚΑΠΗ του Δήμου Μετεώρων

Στις 29  Μαΐου 2024, οι μαθητές της Γ’1  Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας  πραγματοποίησαν μια αξέχαστη επίσκεψη στο ΚΑΠΗ του Δήμου Μετεώρων.

  Κατά την άφιξή μας, τα μέλη του ΚΑΠΗ  μάς υποδέχτηκαν με χαμόγελα και αγκαλιές. Οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν  στον χώρο  και η ατμόσφαιρα γέμισε με παιδικές φωνές και χαρούμενα πρόσωπα, καθώς τα παιδιά τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια. Αφού καθίσαμε  όλοι μαζί, ξεκίνησε η αφήγηση των παραμυθιών. Οι γιαγιάδες του ΚΑΠΗ διάβασαν με συγκίνηση και ενθουσιασμό τα αγαπημένα τους παραμύθια, μεταφέροντας στα παιδιά τη μαγεία των ιστοριών. Η αφήγηση των παραμυθιών δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για να ακούσουν όμορφες ιστορίες, αλλά και μια γέφυρα που ένωσε τις γενιές, δημιουργώντας ένα κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού. Μετά την ανάγνωση, ακολούθησε χορός! Οι μαθητές χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς μαζί με τις γιαγιάδες, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες.

 Ευχαριστούμε θερμά το ΚΑΠΗ του Δήμου  Μετεώρων για τη ζεστή φιλοξενία καθώς και για τα υπέροχα βιβλία που μας δώρισαν, τα οποία  θα αποτελέσουν μια πολύτιμη προσθήκη στη  βιβλιοθήκη του σχολείου μας.