ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ

Σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης , αποχαιρετήσαμε φέτος τους αγαπημένους μας μαθητές της ΣΤ’ τάξης. Η μικρή τελετή αποφοίτησης ήταν γεμάτη αναμνήσεις από τα χρόνια που περάσαμε μαζί, ενώ οι μαθητές μας συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το δημοτικό και προετοιμάζονται να ανοίξουν νέα κεφάλαια στη ζωή τους.

  Κατά τη διάρκεια της τελετής, απονεμήθηκαν στους μαθητές αναμνηστικά αποφοίτησης, ως σύμβολο των κόπων και των προσπαθειών τους όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, απονεμήθηκε έπαινος για τη συμμετοχή τους στον Διεθνή διαγωνισμό ποίησης Haiku στα Γαλλικά, όπου έδειξαν τη δημιουργικότητα και την αγάπη τους για τη γλώσσα. Επιπλέον, οι μαθητές έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής στην Ολυμπιακή Εβδομάδα με θέμα “Η Ολυμπιακή Εβδομάδα στο δρόμο για το Παρίσι 2024”, αναδεικνύοντας το ομαδικό πνεύμα και τις αθλητικές τους δεξιότητες.

  Η δασκάλα της τάξης τους, μαζί με τις εκπαιδευτικούς της Γαλλικής γλώσσας και Φυσικής Αγωγής, αποχαιρέτησαν τους μαθητές με θερμές ευχές για το μέλλον τους, εκφράζοντας την περηφάνια και την αγάπη τους για όλα όσα κατάφεραν.

 “Αγαπημένοι μας μαθητές, η πορεία σας στο δημοτικό σχολείο μπορεί να τελείωσε, αλλά οι αναμνήσεις και οι αξίες που  αποκτήσατε θα σας συνοδεύουν για πάντα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο γυμνάσιο και να συνεχίσετε να λάμπετε και να διαπρέπετε σε κάθε σας βήμα.”

Οι εκπαιδευτικοί , κυρία Μαρία, κυρία Πένυ και κυρία Σοφία